Samenwerking met Centraal Beheer

Groot nieuws! Huiskeur is nu partner van Centraal Beheer. Om woningeigenaren nog beter tot dienst te zijn op het gebied van huizenjacht en verduurzaming zijn onze diensten sinds 16 juni ook beschikbaar via de nieuwe dienst Energielabel van Centraal Beheer. Al jaren doet Centraal Beheer doet meer dan verzekeren en wij zijn verheugd om onze bijdrage daaraan te leveren.

Energielabel Huiskeur

Voor huizenverkopers is het vanaf januari 2021 verplicht om over een geldig energielabel te beschikken. Het vinden van een betrouwbare energieadviseur is voor consumenten erg lastig in de huidige huizenmarkt. Om deze redenen biedt Centraal Beheer in samenwerking met Huiskeur deze nieuwe dienst aan.

Centraal Beheer kiest voor een samenwerking met Huiskeur

Na een uitgebreide marktscan heeft Centraal Beheer ervoor gekozen om de samenwerking met ons aan te gaan. Als landelijk opererend adviesbureau hebben wij energieadviseurs door het hele land. Al onze adviseurs gediplomeerd en beschikken ze over de nodige ervaring.

Ons energie adviesbureau staat bekend om de flexibiliteit, uitstekende klantenservice en de snelle levering van energielabel. De klant heeft namelijk binnen 3 weken een afspraak met een energieadviseur. Dat is ontzettend snel in de huidige huizenmarkt!

Tijdens onze kennismaking met Centraal Beheer merkten we al snel dat onze ambities goed bij elkaar passen. Ons belangrijkste doel is het helpen van consumenten om op een gemakkelijke, flexibele, snelle en voordelige manier van een geldig energielabel te voorzien. Waarbij kwaliteit én een goede klantenservice hoog in het vaandel staat. Wij zijn ontzettend blij met deze samenwerking.

De Energielabel pilot loopt van 16 juni tot 16 september

Om te ondervinden hoe logisch en interessant de doelgroep van Centraal Beheer het vindt dat zij een energielabel aanbieden is er voor gekozen om te beginnen met een pilot van 3 maanden. De Energielabel pilot loopt van 16 juni tot 16 september.

Meer weten? Neem gerust contact met ons op via 085 130 1567 of stuur ons een bericht.

Vraag direct een energielabel aan

Vul onderstaand contactformulier in en een van onze adviseurs neemt contact met u op voor de procedure en planning.