Huiskeur - Bouwkundige Keuring IconHuiskeur - Bouwkundige Keuring

Kerkenbos 1043, Nijmegen

4,7 60 reviews

 • Avatar Mariska ★★★★★ 2 weken geleden
  We konden snel een afspraak maken, de man die de keuring deed was keurig op tijd. Hij keek goed mee, maakte foto's van zaken die nog niet op orde waren. Ook gaf hij tips waar we echt iets aan hadden. Een dag later hadden we een overzichtelijk … More rapport. Wij zijn tevreden!
 • Avatar tursday. # ★★★★★ een week geleden
  Super vriendelijke mensen ,we kregen meteen een afspraak diezelfde week nog. Goede kennis en verstand van zaken. Kortom heel blij met dit bedrijf ! Super bedankt nogmaals Mvg familie Luttik
 • Avatar Jeroen de Reus ★★★★★ 2 weken geleden
  Vriendelijk bedrijf, strak geregeld, fijne begeleider toegewezen gekregen. Deze had een mankement in 1 van de ramen geconstateerd, waardoor hij zijn kosten er al uit had gehaald. Positief
 • Avatar erik van den akker ★★★★★ 2 weken geleden
  In het geheel zeer tevreden over totale proces van offerte verstrekking, via afspraak maken tot keuring en overzichtelijke rapportage.
 • Avatar Seppe Stevens ★★★★★ een jaar geleden
  Snel een afspraak kunnen maken en vervolgens een mooi overzichtelijk rapport gekregen. Dat voor een mooie prijs! Zeker een aanrader!
 • Avatar Marieke Ve ★★★★★ een jaar geleden
  Wij hebben een vraag voor keuring uitgezet. Hierop werden we heel snel en vriendelijk geholpen. De man die kwam keuren was heel kundig en gaf ons goede tips. Binnen 24uur hadden we een heel mooi overzichtelijk rapport binnen. Echt een aanrader! … More
 • Avatar Roos Marijn ★★★★★ een jaar geleden
  Bouwkundige Herman nam ruim de tijd en had duidelijk ervaring. Heel fijn om ook uitgebreide verbetertips te krijgen. Ik ben erg tevreden!
 • Avatar Augusta Jansen ★★★★★ een jaar geleden
  Goede en snelle service, we konden binnen korte termijn een afspraak maken en hebben het rapport zeer snel ontvangen. Aanrader!
 • Avatar Tristan Schaaf ★★★★ een jaar geleden
  Goed geholpen en goed rapport. Heeft ons veel kosten bespaard door uiteindelijk niet door te gaan met de koop vanwege onvoorziene gebreken. Zeker in deze tijd waar je al na 1 bezichtiging moet beslissen en weinig kans hebt om goed te kijken. … More
 • Avatar Arno Jansen ★★★★★ een jaar geleden
  Kon op de korte termijn een nieuwbouw opleveringskeuring regelen. Dank daarvoor dat dit mogelijk was. Professionele inspecteur die kon goed informeerde en zeer bouwkundige kennis had. Gaf ons goede adviezen. Perfect geregeld en uitstekende … More begeleiding.
 • Avatar Ron Van Leest ★★★★★ een jaar geleden
  Zeer uitgebreide meeloopkeuring. Hebben we heel veel aan gehad en veel van geleerd.
 • Avatar Arie de Visser ★★★★★ een jaar geleden
  Fijn dat ik ondanks de drukte zo snel een afspraak voor de bouwkundige keuring kon maken. Er werd tijdens de keuring zeer nauwkeurig gewerkt en desgewenst kreeg je nadere uitleg of kon je vragen stellen. Daarnaast
  kwam de keurmeester netjes
  … More en vriendelijk over. Hier kun je met een gerust hart je keuring uit laten voeren!!
 • Avatar Louis Cuppen ★★★★★ een jaar geleden
  Ivm verkoop van de woning een rapport laten maken door huiskeur. Afspraak maken ging zeer snel. Medewerker was zeer kundig en vriendelijk. Gaf indien nodig ook tips. We zijn zeer tevreden. Zeker een aanrader voor iedereen die een rapport … More wil laten maken.
 • Avatar Gerben Zoeten ★★★★ een jaar geleden
  Deze organisatie schakelt snel, communiceert duidelijk en is goed bereikbaar.. Ook de persoon die de keuring deed was duidelijk en makkelijk in omgang. Het rapport was duidelijk en overzichtelijk.
  In alle opzichten een aanrader!
 • Avatar H Zoer ★★★★★ een jaar geleden
  Afspraak werd snel ingepland, het contact hierover verliep duidelijk en makkelijk. De bouwkundige nam alle tijd voor uitleg en adviezen tijdens de keuring. Het rapport is zeer uitgebreid en overzichtelijk.
 • Avatar Albert Gootjes ★★★★★ een jaar geleden
  Na aanvraag werd ik snel gebeld voor een afspraak, en het rapport werd op tijd geleverd en was zeer gedetailleerd. Super ervaring!
 • Avatar Danique Litjes ★★★★★ een jaar geleden
  Aanvraag gedaan via hun website. Binnen half uur terug beld om de afspraak te plannen.
  Ik raad het iedereen met een nieuwbouw woning aan om zo’n oplevering keuring te doen want bij ons waren er toch wat dingen mis waar ik niet veel verstand
  … More van heb en die werden gelijk uitgelegd.
  Rapport kregen we na het weekend volgens afspraak.
 • Avatar Patrick Van den berg ★★★★★ een jaar geleden
  Mijn toekomstige huis laten keuren door huiskeur. Vanaf de aanvraag tot het rapport is het allemaal zeer snel en soepel verlopen. Het keuringsrapport is zeer duidelijk, uitgebreid en overzichtelijk. De betreffende keurmeester die de keuring … More heeft uitgevoerd was zeer vriendelijk en gaf veel adviezen over punten die aan konden worden gepakt. Al met al zeker aan te raden om door huiskeur een keuring te laten doen!
 • Avatar Willem ★★★★★ een jaar geleden
  Huiskeur een bouwtechnische keuring laten uitvoeren ivm aankoop van een woning! Zeer vriendelijk te woord gestaan en het plannen van de afspraak met de makelaar werd voor ons gedaan! Zeer kundige en vriendelijke inspecteur die gaandeweg … More alles duidelijk uitlegt en advies geeft! Binnen de afgesproken termijn de zeer uitgebreide en duidelijke rapportage ontvangen welke een duidelijk beeld over de staat van de woning gaf.
  Dus bij het kopen van een woning is Huiskeur zeker een aanrader!
 • Avatar LeoJan Velthoven ★★★★★ een jaar geleden
  Heerlijk snel een bouwkundige aankoopkeuring kunnen regelen. Binnen een dag al de keuring met de bouwkundige kunnen doen. De man kwam op mij als ervaren en zeer bekwaam over en heeft me reeds tijdens de keuring al veel adviezen gegeven … More en dingen laten zien. Zijn rapport mag ik vanavond tegemoet zien (zelfde dag als keuring).
 • Avatar Robbin Kalsbeek ★★★★★ een jaar geleden
  5 minuten na mijn aanvraag via de website werd er contact met mij opgenomen om een afspraak in te plannen. Dit kon de volgende dag al! De inspecteur kwam netjes op tijd en had erg veel kennis.. Het rapport was netjes en overzichtelijk, … More zelfs voor een leek zoals ik. Een echte aanrader!
 • Avatar Liesbeth Bogers ★★★★★ een jaar geleden
  Huiskeur reageerde direct en adequaat op mijn verzoek voor een bouwkundige keuring.
  De keurmeester was professioneel en compleet. Omdat ik zelf bij de keuring aanwezig mocht zijn, heb ik veel informatie van hem ontvangen over onderhoud
  … More van het nieuwe huis, en te verwachten kosten in de toekomst.
  Veel dank voor de service, ook van het kantoor bij Huiskeur. Vriendelijk, deskundig en snel!
  Hartelijk dank daarvoor.
 • Avatar Joachim Keulemans ★★★★★ een jaar geleden
  Op zeer korte termijn afspraak voor bouwtechnische keuring kunnen inplannen. Communicatie vriendelijk, snel en duidelijk. Complimenten voor de vakkundigheid van de inspecteur.
  Zeker een aanrader wanneer u een bouwkundige inspectie wil laten
  … More uivoeren.
 • Avatar Jochem Vd Waterweide ★★★★★ een jaar geleden
  Kon de volgende dag al een bouwkundige keuring krijgen wat ik nodig had voor de aankoop van ons huis. Binnen de bedenktijd dus dat was fijn. We mochten zelf er bij zijn zodat we alles mee konden zien en uitleg kregen.
 • Avatar Henk Vleugels ★★★★ een jaar geleden
  Vlotte afwikkeling van zaken en een nauwkeurige inspectie. blij mee.
  kan nu eindelijk stappen gaan ondernemen om de verhuurder te motiveren om iets aan dit pand te gaan doen waar overigens veel te veel huur voor gevraagd wordt.
 • Avatar Mag D ★★★★★ een jaar geleden
  Ik belde ze op op dinsdag, woensdag was de inspectie gedaan en donderdag was het rapport binnen! Grondig inspectie gedaan en de transactie was snel afgerond. Bedankt!
 • Avatar marc halfman ★★★★★ een jaar geleden
  Snelle afhandeling, communicatie verliep goed. Binnen een dag hadden ze een afspraak al gemaakt.
 • Avatar Geert Bode ★★★★★ een jaar geleden
  Snel en goed en volledig. Prettige man. Ben er erg tevreden over.
 • Avatar Maurice Janssen ★★★★★ een jaar geleden
  Snel, betrokken, goede prijs en overzichtelijk rapport met persoonlijk contact.
 • Avatar Jaspernijmegen ★★★★★ een jaar geleden
  Bouwtechnische keuring uit laten voeren door huiskeur. Zijn meer dan tevreden want er waren inderdaad verborgen gebreken! Hiermee hebben we toch nog wat an de prijs afgekregen. Een aanrader dus.
 • Avatar Brian Alma ★★★★★ een jaar geleden
  Keuring laten uitvoeren voor mijn oude woning. Keuring verliep snel en soepel, maar toch zeer nauwkeurig, gebreken zijn gevonden die wij zelf nooit hadden gezien. Rapportage is volledig en helder. Zeer vriendelijke inspecteur waarbij het … More contact goed verliep. Aanrader!
 • Avatar DJM van Slooten ★★★★★ een jaar geleden
 • Avatar Joan Carmem ★★★★★ een jaar geleden
  Van begin tot eind goed geholpen. Dame aan de telefoon plande met mij de afspraak in en een vriendelijke adviseur kwam onze woning voorzien van een energielabel. Binnen 3-4 dagen in huis.
 • Avatar merijn awater ★★★★★ een jaar geleden
  Heel fijne organisatie om mee te werken. Reageert snel, stuurt een vriendelijke expert en hadden het rapport snel klaar met veel oog voor detail. Zeker een aanrader! Prijs was ook niet mis.
 • Avatar Vincent ★★★★★ een jaar geleden
   Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Waarde
 • Avatar Manon Jager ★★★★★ een jaar geleden
   Kwaliteit, Professionaliteit
 • Avatar K van der Have ★★★★★ een jaar geleden
   Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit
 • Avatar Chibby TraxX ★★★★★ een jaar geleden
  I made a request through the website. I received a call very quickly and we were able to make an appointment with the realter. Everything went very smooth and the investigation was done thoroughly and professionally. The report was clear, … More understandable and made notice of (expected) cost of repairs where applicable. 10/10 would let investigate again.
 • Avatar john Raaijmakers ★★★★★ een jaar geleden
  Made an appointment with Huiskeur and they where fast, good quality ( and in time of COVID), very professional.
 • Avatar Ramona Sandu ★★★★★ een jaar geleden
   Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Waarde
 • Avatar Afghan Catering ★★★★★ een jaar geleden
   Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Waarde
 • Avatar Jan Hartog ★★★★ een jaar geleden
   Professionaliteit, Responsiviteit

Foto van het kantoorpand van Prosperos BV

Huiskeur BV

Kerkenbos 1043

6546 BB Nijmegen

085 – 130 1567
info@huiskeur.nl

Kvk-nummer:
78035961

BTW-nummer:
NL861240765B01

IBAN:
NL 59 RABO 0362 9664 94

Huiskeur - Bouwkundige Keuring IconHuiskeur - Bouwkundige Keuring

Kerkenbos 1043, Nijmegen

4,7 60 reviews

 • Avatar Mariska ★★★★★ 2 weken geleden
  We konden snel een afspraak maken, de man die de keuring deed was keurig op tijd. Hij keek goed mee, maakte foto's van zaken die nog niet op orde waren. Ook gaf hij tips waar we echt iets aan hadden. Een dag later hadden we een overzichtelijk … More rapport. Wij zijn tevreden!
 • Avatar tursday. # ★★★★★ een week geleden
  Super vriendelijke mensen ,we kregen meteen een afspraak diezelfde week nog. Goede kennis en verstand van zaken. Kortom heel blij met dit bedrijf ! Super bedankt nogmaals Mvg familie Luttik
 • Avatar Jeroen de Reus ★★★★★ 2 weken geleden
  Vriendelijk bedrijf, strak geregeld, fijne begeleider toegewezen gekregen. Deze had een mankement in 1 van de ramen geconstateerd, waardoor hij zijn kosten er al uit had gehaald. Positief
 • Avatar erik van den akker ★★★★★ 2 weken geleden
  In het geheel zeer tevreden over totale proces van offerte verstrekking, via afspraak maken tot keuring en overzichtelijke rapportage.
 • Avatar Seppe Stevens ★★★★★ een jaar geleden
  Snel een afspraak kunnen maken en vervolgens een mooi overzichtelijk rapport gekregen. Dat voor een mooie prijs! Zeker een aanrader!
 • Avatar Marieke Ve ★★★★★ een jaar geleden
  Wij hebben een vraag voor keuring uitgezet. Hierop werden we heel snel en vriendelijk geholpen. De man die kwam keuren was heel kundig en gaf ons goede tips. Binnen 24uur hadden we een heel mooi overzichtelijk rapport binnen. Echt een aanrader! … More
 • Avatar Roos Marijn ★★★★★ een jaar geleden
  Bouwkundige Herman nam ruim de tijd en had duidelijk ervaring. Heel fijn om ook uitgebreide verbetertips te krijgen. Ik ben erg tevreden!
 • Avatar Augusta Jansen ★★★★★ een jaar geleden
  Goede en snelle service, we konden binnen korte termijn een afspraak maken en hebben het rapport zeer snel ontvangen. Aanrader!
 • Avatar Tristan Schaaf ★★★★ een jaar geleden
  Goed geholpen en goed rapport. Heeft ons veel kosten bespaard door uiteindelijk niet door te gaan met de koop vanwege onvoorziene gebreken. Zeker in deze tijd waar je al na 1 bezichtiging moet beslissen en weinig kans hebt om goed te kijken. … More
 • Avatar Arno Jansen ★★★★★ een jaar geleden
  Kon op de korte termijn een nieuwbouw opleveringskeuring regelen. Dank daarvoor dat dit mogelijk was. Professionele inspecteur die kon goed informeerde en zeer bouwkundige kennis had. Gaf ons goede adviezen. Perfect geregeld en uitstekende … More begeleiding.
 • Avatar Ron Van Leest ★★★★★ een jaar geleden
  Zeer uitgebreide meeloopkeuring. Hebben we heel veel aan gehad en veel van geleerd.
 • Avatar Arie de Visser ★★★★★ een jaar geleden
  Fijn dat ik ondanks de drukte zo snel een afspraak voor de bouwkundige keuring kon maken. Er werd tijdens de keuring zeer nauwkeurig gewerkt en desgewenst kreeg je nadere uitleg of kon je vragen stellen. Daarnaast
  kwam de keurmeester netjes
  … More en vriendelijk over. Hier kun je met een gerust hart je keuring uit laten voeren!!
 • Avatar Louis Cuppen ★★★★★ een jaar geleden
  Ivm verkoop van de woning een rapport laten maken door huiskeur. Afspraak maken ging zeer snel. Medewerker was zeer kundig en vriendelijk. Gaf indien nodig ook tips. We zijn zeer tevreden. Zeker een aanrader voor iedereen die een rapport … More wil laten maken.
 • Avatar Gerben Zoeten ★★★★ een jaar geleden
  Deze organisatie schakelt snel, communiceert duidelijk en is goed bereikbaar.. Ook de persoon die de keuring deed was duidelijk en makkelijk in omgang. Het rapport was duidelijk en overzichtelijk.
  In alle opzichten een aanrader!
 • Avatar H Zoer ★★★★★ een jaar geleden
  Afspraak werd snel ingepland, het contact hierover verliep duidelijk en makkelijk. De bouwkundige nam alle tijd voor uitleg en adviezen tijdens de keuring. Het rapport is zeer uitgebreid en overzichtelijk.
 • Avatar Albert Gootjes ★★★★★ een jaar geleden
  Na aanvraag werd ik snel gebeld voor een afspraak, en het rapport werd op tijd geleverd en was zeer gedetailleerd. Super ervaring!
 • Avatar Danique Litjes ★★★★★ een jaar geleden
  Aanvraag gedaan via hun website. Binnen half uur terug beld om de afspraak te plannen.
  Ik raad het iedereen met een nieuwbouw woning aan om zo’n oplevering keuring te doen want bij ons waren er toch wat dingen mis waar ik niet veel verstand
  … More van heb en die werden gelijk uitgelegd.
  Rapport kregen we na het weekend volgens afspraak.
 • Avatar Patrick Van den berg ★★★★★ een jaar geleden
  Mijn toekomstige huis laten keuren door huiskeur. Vanaf de aanvraag tot het rapport is het allemaal zeer snel en soepel verlopen. Het keuringsrapport is zeer duidelijk, uitgebreid en overzichtelijk. De betreffende keurmeester die de keuring … More heeft uitgevoerd was zeer vriendelijk en gaf veel adviezen over punten die aan konden worden gepakt. Al met al zeker aan te raden om door huiskeur een keuring te laten doen!
 • Avatar Willem ★★★★★ een jaar geleden
  Huiskeur een bouwtechnische keuring laten uitvoeren ivm aankoop van een woning! Zeer vriendelijk te woord gestaan en het plannen van de afspraak met de makelaar werd voor ons gedaan! Zeer kundige en vriendelijke inspecteur die gaandeweg … More alles duidelijk uitlegt en advies geeft! Binnen de afgesproken termijn de zeer uitgebreide en duidelijke rapportage ontvangen welke een duidelijk beeld over de staat van de woning gaf.
  Dus bij het kopen van een woning is Huiskeur zeker een aanrader!
 • Avatar LeoJan Velthoven ★★★★★ een jaar geleden
  Heerlijk snel een bouwkundige aankoopkeuring kunnen regelen. Binnen een dag al de keuring met de bouwkundige kunnen doen. De man kwam op mij als ervaren en zeer bekwaam over en heeft me reeds tijdens de keuring al veel adviezen gegeven … More en dingen laten zien. Zijn rapport mag ik vanavond tegemoet zien (zelfde dag als keuring).
 • Avatar Robbin Kalsbeek ★★★★★ een jaar geleden
  5 minuten na mijn aanvraag via de website werd er contact met mij opgenomen om een afspraak in te plannen. Dit kon de volgende dag al! De inspecteur kwam netjes op tijd en had erg veel kennis.. Het rapport was netjes en overzichtelijk, … More zelfs voor een leek zoals ik. Een echte aanrader!
 • Avatar Liesbeth Bogers ★★★★★ een jaar geleden
  Huiskeur reageerde direct en adequaat op mijn verzoek voor een bouwkundige keuring.
  De keurmeester was professioneel en compleet. Omdat ik zelf bij de keuring aanwezig mocht zijn, heb ik veel informatie van hem ontvangen over onderhoud
  … More van het nieuwe huis, en te verwachten kosten in de toekomst.
  Veel dank voor de service, ook van het kantoor bij Huiskeur. Vriendelijk, deskundig en snel!
  Hartelijk dank daarvoor.
 • Avatar Joachim Keulemans ★★★★★ een jaar geleden
  Op zeer korte termijn afspraak voor bouwtechnische keuring kunnen inplannen. Communicatie vriendelijk, snel en duidelijk. Complimenten voor de vakkundigheid van de inspecteur.
  Zeker een aanrader wanneer u een bouwkundige inspectie wil laten
  … More uivoeren.
 • Avatar Jochem Vd Waterweide ★★★★★ een jaar geleden
  Kon de volgende dag al een bouwkundige keuring krijgen wat ik nodig had voor de aankoop van ons huis. Binnen de bedenktijd dus dat was fijn. We mochten zelf er bij zijn zodat we alles mee konden zien en uitleg kregen.
 • Avatar Henk Vleugels ★★★★ een jaar geleden
  Vlotte afwikkeling van zaken en een nauwkeurige inspectie. blij mee.
  kan nu eindelijk stappen gaan ondernemen om de verhuurder te motiveren om iets aan dit pand te gaan doen waar overigens veel te veel huur voor gevraagd wordt.
 • Avatar Mag D ★★★★★ een jaar geleden
  Ik belde ze op op dinsdag, woensdag was de inspectie gedaan en donderdag was het rapport binnen! Grondig inspectie gedaan en de transactie was snel afgerond. Bedankt!
 • Avatar marc halfman ★★★★★ een jaar geleden
  Snelle afhandeling, communicatie verliep goed. Binnen een dag hadden ze een afspraak al gemaakt.
 • Avatar Geert Bode ★★★★★ een jaar geleden
  Snel en goed en volledig. Prettige man. Ben er erg tevreden over.
 • Avatar Maurice Janssen ★★★★★ een jaar geleden
  Snel, betrokken, goede prijs en overzichtelijk rapport met persoonlijk contact.
 • Avatar Jaspernijmegen ★★★★★ een jaar geleden
  Bouwtechnische keuring uit laten voeren door huiskeur. Zijn meer dan tevreden want er waren inderdaad verborgen gebreken! Hiermee hebben we toch nog wat an de prijs afgekregen. Een aanrader dus.
 • Avatar Brian Alma ★★★★★ een jaar geleden
  Keuring laten uitvoeren voor mijn oude woning. Keuring verliep snel en soepel, maar toch zeer nauwkeurig, gebreken zijn gevonden die wij zelf nooit hadden gezien. Rapportage is volledig en helder. Zeer vriendelijke inspecteur waarbij het … More contact goed verliep. Aanrader!
 • Avatar DJM van Slooten ★★★★★ een jaar geleden
 • Avatar Joan Carmem ★★★★★ een jaar geleden
  Van begin tot eind goed geholpen. Dame aan de telefoon plande met mij de afspraak in en een vriendelijke adviseur kwam onze woning voorzien van een energielabel. Binnen 3-4 dagen in huis.
 • Avatar merijn awater ★★★★★ een jaar geleden
  Heel fijne organisatie om mee te werken. Reageert snel, stuurt een vriendelijke expert en hadden het rapport snel klaar met veel oog voor detail. Zeker een aanrader! Prijs was ook niet mis.
 • Avatar Vincent ★★★★★ een jaar geleden
   Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Waarde
 • Avatar Manon Jager ★★★★★ een jaar geleden
   Kwaliteit, Professionaliteit
 • Avatar K van der Have ★★★★★ een jaar geleden
   Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit
 • Avatar Chibby TraxX ★★★★★ een jaar geleden
  I made a request through the website. I received a call very quickly and we were able to make an appointment with the realter. Everything went very smooth and the investigation was done thoroughly and professionally. The report was clear, … More understandable and made notice of (expected) cost of repairs where applicable. 10/10 would let investigate again.
 • Avatar john Raaijmakers ★★★★★ een jaar geleden
  Made an appointment with Huiskeur and they where fast, good quality ( and in time of COVID), very professional.
 • Avatar Ramona Sandu ★★★★★ een jaar geleden
   Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Waarde
 • Avatar Afghan Catering ★★★★★ een jaar geleden
   Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Waarde
 • Avatar Jan Hartog ★★★★ een jaar geleden
   Professionaliteit, Responsiviteit