Een maatwerkadvies geeft u inzicht in bouwkundige en installatietechnische verbetermaatregelen van een woning of bedrijfspand. 

Op basis van uw situatie bekijken onze adviseurs wat er mogelijk is. Van dak- gevel- en vloerisolatie tot HR++ ramen, zonnepanelen en warmtepompen. Een maatwerkadviesrapport bevat onder andere de kosten en specifieke besparing van de energiebesparende maatregelen. Op basis hiervan kunt u onderbouwde besluiten nemen met betrekking tot investeringen in uw woning, appartementencomplex.

Het maatwerkadvies is bedoeld voor pandeigenaren en beheerders. Echter kan een Vve ook een Maatwerkadvies aanvragen. Bij een energiebespaarlening is een maatwerkadvies bijvoorbeeld verplicht.

Stappenplan maatwerkadvies energiebesparing

  • Onze gecertificeerde EPA adviseur komt langs voor de opname. Hierbij worden alle belangrijke bouwdelen meegenomen, zoals technische installaties, verlichting, ramen en isolatie.

  • Vervolgens wordt alles conform BRL 9500 richtlijnen ingevoerd in de software. Hiermee wordt de huidige energieprestatie bepaald.

  • Afhankelijk van uw wensen wordt er een maatregelenpakket samengesteld. In dit pakket worden kosten en eventuele subsidiemogelijkheden meegenomen. Ook ziet u in hoeverre het energielabel verbeterd wordt, per maatregel en per pakket.

Voordelen EPA Maatwerkadvies via Huiskeur:

  • Overzichtelijke weergave van kosten en opbrengsten van de maatregelen
  • Gecertificeerd conform de BRL 9500
  • Inzicht in uw huidige energielabel
  • Kennis van subsidiemogelijkheden
Maatwerkadvies
€ op aanvraag

Wat onze klanten zeggen

Onze adviseurs zijn onafhankelijk: wij werken niet voor leveranciers van isolatie en wij verkopen geen energiebesparende maatregelen.

Wij werken volgens:
Logo Nationale Hypotheek Garantie (NHG) logo NEN Logo NL EPBD Logo van het NRBI

Maatwerkadvies laten opstellen

Wilt u een maatwerkadvies laten opstellen voor uw Vve, woning of bedrijfspand? Neem dan contact op middels onderstaand formulier voor een vrijblijvende offerte.

Huiskeur BV

085 – 130 1567
info@huiskeur.nl
Openingstijden:
Ma – vr 09.00 – 17.30 uur

Onze adviseurs zijn inzetbaar in heel Nederland. Wij rekenen geen voorrijkosten.