Render van een 3-laagse rijtjeswoning

EP-U / EP-W ENERGIELABEL

Bij de verkoop of verhuur van woningen en bedrijfspanden is een energielabel verplicht. Het energielabel geeft de energieprestatie van een gebouw weer en is 10 jaar geldig. Bij het niet leveren van een energielabel loopt u het risico op boetes vanaf €400,-.

LEES MEER

checklist van een keuring met een huis op de achtergrond

BOUWKUNDIGE KEURING

Bij de aan- of verkoop van een woning is een bouwkundige keuring onmisbaar. De keuring geeft inzicht in de technische staat van een woning. U ontvangt een helder rapport met gebreken en herstelkosten. Onze rapporten worden erkend door de NHG.

LEES MEER

Close-up van een bouwkundige die een Meerjaren Onderhoudsplan opstelt

MEERJAREN ONDERHOUDSPLAN (MJOP)

Sinds 2018 is zijn VvE’s verplicht om jaarlijks een bedrag te reserveren voor onderhoud en herstel. De hoogte van dat bedrag kan worden vastgesteld op basis van een Meerjaren Onderhoudsplan (MJOP).

LEES MEER

Tablet met daarop een EPA Maatwerkadvies

EP MAATWERKADVIES

Een maatwerkadvies geeft u inzicht in bouwkundige en installatietechnische verbetermaatregelen van een woning, appartementencomplex of bedrijfspand. Het rapport vormt de basis voor een subsidieaanvraag voor onder andere isolatie.

LEES MEER

Close-up afbeelding van een asbestcementplaat

ASBESTINVENTARISATIE

Gebouwen die vóór 1994 gebouwd zijn, kunnen asbest bevatten. Bij aan- en verkoop is een visuele inspectie door onze asbestinventariseerder al voldoende. U ontvangt na de keuring een rapport met alle asbestlocaties en risico’s in de woning.

LEES MEER

Bouwtekening NEN 2580

NEN 2580 OPPERVLAKTEMETING

Laat uw woning inmeten volgens de NVM meetinstructie en NEN 2580. Hiermee krijgt u direct inzicht in de verschillende gebruiksoppervlakten (GO). U ontvangt een overzichtelijke rapportage met 2D- en 3D-plattegronden.

LEES MEER

BOUWKUNDIGE KEURING INPLANNEN?

Een keuring kan vaak al plaatsvinden binnen 2 werkdagen.